Hej bästa acconomykund och välkommen till Nordiska Värdepappersregistret (NVR.se)

För den som driver aktiebolag är det krav enligt svensk lag att upprätta aktiebok och det är styrelsen som har ansvaret. Aktieboken utgör det officiella beviset på vem som äger bolaget och ingen eller felaktig aktiebok är straffbart. Därför räcker det inte heller med den registrering som du har gjort på Bolagsverket och/eller Verksamt.se

Därför finns Nordiska Värdepappersregistret, NVR.se. Att upprätta en aktiebok online går snabbt, enkelt och tjänsten är kostnadsfri. Den hjälper dig dessutom att göra rätt.

Som kund hos acconomy är det gratis att föra aktiebok hos NVR. Har ditt bolag färre än 4 aktieägare så är det bara att klicka sig vidare nedan och registrera bolaget. Har ditt bolag fler än 4 aktieägare så ber vi dig samtidigt att lägga ett mail till support@nvr.se med uppgift om namn och organisationsnummer på ditt bolag så ser vi till att du får ta del av acconomyerbjudandet. Uppge även att du är acconomykund.

Starta din aktiebok idag
nvr logo

Varför digital aktiebok

Enkelt att komma igång och hantera

Enkelt att göra rätt (felaktigheter kan ge böter eller fängelse)

Tryggt och säkert

Aktieboken är alltid tillgänglig och korrekt

Minskad risk för bolagskapning

Har du några frågor om NVR eller behöver du hjälp med att komma igång? Ställ dina frågor i ett mejl till NVR på support@nvr.se

 

Om NVR

Nordiska Värdepappersregistret (NVR) tillhandhåller en digital aktiebokstjänst för onoterade aktiebolag. Sedan 2005 har NVR hjälpt mer än 16 000 aktiebolag att föra sin aktiebok online. Tjänsten är enkel att använda och ser till att Bolaget uppfyller gällande lagkrav på en aktiebok.

NVR är en del av Reguity Group vars affärsidé är att bidra med innovativa och värdefulla tjänster som förenklar för företagare att driva företag.

Starta din digitala aktiebok idag

Fördelar med digital aktiebok

Nordiska Värdepappersregistret

Transparens

En enda sanning som delas med styrelse och ägare

Nordiska Värdepappersregistret

Omedelbar

Allt sker i realtid med full spårbarhet

Nordiska Värdepappersregistret

Inkluderande

Alla aktieägare får en kostnadsfri aktiedepå

Nordiska Värdepappersregistret

Säkert

Bankid inloggning och krypterade cloudservrar