Nyheter

Frontendutvecklare med fokus på nyutveckling till REGUITY GROUP

By 18 juni, 2020 juli 13th, 2020 No Comments

Placering: Göteborg (Kungstorget)

Vill du bli en del av ett litet team som just nu revolutionerar ett stort område? Vi på Reguity utvecklar marknadens ledande aktiesystem för onoterade bolag. Vi är ett litet ”agilt” team med högt i tak och gott om utrymme för egna initiativ. Vi har väldigt mycket nyutvecklingframför oss och söker därför en frontendutvecklare.

 

Som frontendutvecklare kommer du att spela en central roll i våra utvecklingsprojekt. Du kommer att kunna vara med och påverka och arbeta nära produktägare och backendutvecklare. Du kommer främst att arbeta med nyutveckling av programvara mot vårt server-API och vara en nyckelspelare i våra projekt. Det kommer finnas stora möjligheter att ta initiativ och påverka.

God erfarenhet av Vue eller React samt GraphQL är centralt. Det är dessutom en stor fördel om du har god känsla för användarvänlighet och UX-Design. Det kan även finnas möjligheter att jobba på backend-sidan om så önskas.

Ett urval av tekniker och miljöer som vi använder är Vue, NodeJS, GraphQL, Bulma, AWS, Redis, Moleculer, Git, PHP, Apache.

Du älskar programmering, gillar att ta egna initiativ och tror på teamwork. Du är initiativrik lagspelare men är samtidigt strukturerad och har förmågan att slutföra projekt inom satta ramar. Du vill utvecklas och är nyfiken på nya tekniker.

Du bör ha ett par års arbetslivserfarenhet från mjukvaruutveckling.

 

Ansökan och frågor

Maila in ansökningar till: info@reguity.com

Vid frågor kontakta: Patrik Weibull, patrik.weibull@reguity.com

Sista ansökningsdag: 30 juli (ansökningar utvärderas löpande)

 

Om Reguity

Reguity Group är Nordeuropas största operatör av internetbaserade system för värdepappersregister och ägarhantering med inriktning mot företag som inte är börsnoterade. För mer information, se www.reguity.com.