Nordiska Värdepappersregistret

Equity made simple

Skaffa digital aktiebok idag

Prova kostnadsfritt i 30 dagar

NVR håller ordning på onoterade investeringar på över 250 miljarder kronor åt små och stora investerare. Nu tar vi ordningen till en ny nivå med flera digitala tjänster.  

NVR är ett världsledande värdepappersregister för onoterade bolag. Sedan 2005 har NVR hjälpt tiotusentals företag – över hela världen – att inse vikten av en aktiebok online. Idag skapar vi trygghet, säkerhet och ro i natten för 100 000-tals investerare. Dessutom förser vi många ledande advokatbyråer och revisionsfirmor med effektiva verktyg så att de kan erbjuda sina klienter marknadens bästa aktiebokstjänst online. Nu tar vi nästa steg och lanserar flera nya tjänster som effektiviserar dina bolagsaffärer ytterligare.

Vill du också skapa ordning och reda? Välkommen till NVR!

Skaffa digital aktiebok gratis idag

Nordiska Värdepappersregistret

Du kan under denna tid i lugn och ro lägga upp alla uppgifter om ditt företag. Alla nya bolag har alltid 30 dagar gratis prövoperiod.

Nordiska Värdepappersregistret

Med en digital aktiebok hos NVR får du en säker aktiebok som du har tillgång till närhelst du är online, oavsett var du befinner dig.

Nordiska Värdepappersregistret

Med en digital aktiebok hos NVR är du snabbt igång och du får tydliga instruktioner om vilka uppgifter som efterfrågas.

Nordiska Värdepappersregistret

Digital aktiebok är grunden

Nordiska Värdepappersregistret (NVR) hjälper små- och medelstora företag att snabbt och enkelt föra aktiebok online. NVR:s aktiebok på nätet underlättar registreringar av transaktioner och emissioner, förberedelser inför bolagsstämma, hantering av aktiebrev och pantsättning, ägaranalys, rekonstruktion av förlorad aktiebok, samt erbjuder automatisk bevakning av aktieägarnas adresser. NVR:s tjänster är uppbyggda kring vår stabila plattform för administration av aktieböcker som gör det enkelt för alla att göra rätt.

Vi har också en lång erfarenhet av att samarbete med ledande advokatbyråer, redovisningsbyråer och revisionsfirmor där de kan hjälpa sina klienter att föra aktieböcker online, med hjälp av NVR:s byråtjänst. Läs gärna mer om vårt erbjudande till byråer här.

Det är många som har erfarenheter av att aktieböcker förda i word- eller excelmallar har en otäck förmåga att både multiplicera sig till många dokument, eller i värsta fall försvinna. Bortsett från att det är ett straffsanktionerat brott, så avslöjas dessa brister vanligtvis i viktiga situationer, så som skattekontroll, företagsöverlåtelser eller börsintroduktioner. I dessa sammanhang är det ofta ganska kostsamt att åtgärda felen. Det bästa sättet att undvika att dessa situationer uppstår är att använda NVR aktiebok online.

Ni är alltid välkomna att höra av er till mig om ni har funderingar.
Johan Christensen, VD Reguity Group AB

Ett urval av ambassadörer