Som paralegal hos NVR kommer du att vara ansvarig för de administrativa processerna i emissionsärenden för våra kunders räkning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att föra och rekonstruera aktieböcker, att vara en kunskapssupport avseende aktieböcker och onoterade bolag, att ha kontakt med Bolagsverket, våra kunder och samarbetspartners i olika frågor, samt att arbeta allmänt med olika typer av avtalsfrågor. Ditt arbete kommer uteslutande att utföras i vår digitala webbtjänst.

Vem är du?

Vi söker dig som har paralegalutbildning och är nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete med juridiska avtal. Det är meriterande om du har erfarenhet från finansbranschen, advokat/revisionsbyrå, Bolagsverket och/eller av att ha arbetat med aktieböcker. I din roll är du mycket noggrann, ordningsam, har ett sinne för detaljer samt har ett självständigt och serviceinriktat arbetssätt. Som person är du utåtriktad, lätt att samarbeta med och trivs med att ta eget ansvar och egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och engagerad. Vi ser också gärna att du har ett intresse för siffror och värdepapper.

Du erbjuds

Du välkomnas till en spännande tjänst där du får ta stort eget ansvar och du kommer ges stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll. Du kommer att få en fri roll där du får ta många egna initiativ. Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsportsavenyn mitt i centrala Göteborg.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande – välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordiska Värdepappersregistret med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg