NVR Aktieboktjänst

NVR:s digitala aktiebok på nätet är en kostnadseffektiv tjänst och du kan prova gratis i en månad för att se ifall tjänsten passar dig och ditt företag.

Skapa aktiebok

Anmäl ditt företag till NVR:s registertjänst. Prova systemet kostnadsfritt i 30 dagar. Du kan under denna tid i lugn och ro lägga upp alla uppgifter om ditt företag. Kund med färre än fyra (4) delägare har möjlighet att utnyttja en förlängd kostnadsfri prövotid med begränsad funktionalitet.

Om dina och företagets uppgifter

NVR sätter högt värde på din och ditt företags integritet och omgärdar dina personuppgifter och uppgifter om ditt företag med mycket strikta säkerhetsrutiner. NVR lämnar aldrig ut uppgifter om dig eller ditt företag till annan myndighet eller organisation. Det är endast du som administratör som har tillgång till och rättighet att uppdatera information om dig och ditt företag.

Säker inloggning, SSL-kryptering
När du använder registertjänster på NVR gör du det på säkrade sidor. Varje sida av de säkra sidorna på webbplatsen NVR är säkrad med ett digitalt certifikat. Det visas med ett webbplats certifikat, ”site certificate”, vilket är permanent på alla säkra sidor. För att se certifikatet, klicka på bilden av ett stängt lås eller solid nyckel i listen längst ned på sidan i din webbläsare. Ett litet ”pop-up”-fönster som visar säkerhetsinformationen kommer då upp. I den finns några flikar. Klicka på fliken Details och därefter på ordet Subject för att få bekräftat att du är på webbplatsen nvr.se. Klicka på ordet Issuer för att se vilken certifikationsmyndighet som har verifierat webbplatsen.

Uppgifter om företaget

Uppgifter om dig (administratör)